Thursday, June 28, 2012

Var tog mellanrummen vägen?

Blogger har ny design står det när jag försöker göra nya inlägg. Ja tack, det märker jag. Allt i ett enda flöde blir det, vilket inte är så bra för att presentera recept. Vet någon av er varför det blir så? Jag försöker med blankrader, ändå lägger sig texten tätt tätt som i de senaste inläggen.

3 Comments:

Blogger Åsa said...

Eva, jag begriper inte den nya designen heller. Allt hoppar runt men jag har mer problem med för mycket mellanrum än inga mellanrum. Märker att jag bloggar mindre för jag blir irriterad varje gång jag håller på med inlägg. Dessutom sparas inte äldre draft enligt äldre datum utan läggs automatisk sist/överst i daftlistan (vilket jag ogillar då jag har egen tidslinje för gamla inlägg som ej blivit klara än)

9:57 AM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

Åsa: Visst är det irriterande. Jag tror att jag får ta sommarpaus och ta itu med nya blogger längre fram. Just nu har jag helt enkelt inte tid....

1:12 PM  
Anonymous Josefina said...

Hm, vet att det blev så för länge sen när jag hade blogger vid ngt tillfälle. Och sen bara försvann det hux flux. Kanske har blogger gjort fel ngnstans - finns det ngn att fråga?

Hoppas du har det skönt i sommaren. Kramar.

11:33 PM  

Post a Comment

<< Home