Monday, September 08, 2008

Bilder från Italien



Nu vill jag påminna er om att Ilva på Aglio e Olio kommer till Sverige för att ställa ut sina omtyckta bilder. Vernissage i morgon tisdag den 9 september klockan 17-19 på Ekogalleriet i Uppsala. Hon kommer att visa bilder från Italien men också en del av sina vackra matbilder - kan det bli bättre! Hos Xoda kan du läsa en intervju med henne angående utställningen som håller på till och med den 27 september.

5 Comments:

Blogger pudelflicka said...

Jag har fått hennes inbjudan och hade hoppas åka dit i dag men jag hinner inte. Det ligger i Uppsala och det tar tid att åka dit. Hade verkligen hoppas på att få träffa henne.
Kram Hedvig

8:22 AM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

pudelflickan: precis samma gäller för mig. jag vill verkligen åka dit i kväll, men tiden räcker inte till. Hade det varit i Stockholm hade det varit enklare att titta in en stund. Synd, för Ilvas bilder är underbara och Ilva är fantastiskt trevlig.

9:59 AM  
Blogger Åsa said...

Åh, men du kan säkert göra en liten utflykt till Uppsala någon gång under utställningstiden :) Haha, jag som bor superlångt därifrån tycker alla inom 0-20 mils radie har "nära dit" ;-)

11:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jag är i samma sits som ni. Det är så retligt att det inte var förra veckan då jag hade ett ärende i jobbet dit. Men så är det i livet. Hennes bilder är verkligen fantastiska.

10:10 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

åsa: ja, jag vet stockholmare är hopplösa när det gäller att förflytta sig. Det är enkelt att ta tåget till Uppsala, men det är ändå svårt att få ihop tiderna med att hämta barn osv.......

kersti: det hade förstås varit perfekt. Får se om det blir någon möjlighet att åka dit.

12:56 PM  

Post a Comment

<< Home