Wednesday, April 04, 2007

Välkommen att kommentera!



Originally uploaded by nässelblom & choklad.
Jag fick just veta att det bara går att kommentera här om man har ett bloggerkonto. Jag vill självklart att alla som tittar in hos mig ska kunna lämna en kommentar. Så nu hoppas jag att det fungerar! I eftermiddag lägger jag in ett recept på en påskig chokladkaka.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Trevlig blogg du har, hoppas du får många besök.

6:31 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

hannele: tack tack, det var snällt sagt. Jag hoppas att det numera även fungerar för icke bloggare att kommentera.

10:21 PM  
Blogger EvaW said...

Pernod ?
Du kan grava lax med Pernod och vid servering på tallriken ha salladsbladsbädd, skivad, gravad Pernodlax och dillvippor ovanpå och stekt brödskiva.
Gott! EvaW.
P.S. vid tidsbrist kan du köpa gravad lax och blanda den med Pernod. In i kylen och ut på tallriken, som beskrivits ovan !

12:57 PM  

Post a Comment

<< Home