Friday, October 08, 2010

Middagstips hos Sanna


Höstvindarna viner men ännu är temperaturen mild. Nu vill jag hinna med att njuta av alla vackra färger som plötsligt förvandlat naturen till ett gyllene rum. Lugnet och stillheten finns där, luften är fuktig och doftar lite lätt av höst. Håller sig regnet borta blir det definitivt en promenad på någon vacker plats i helgen. Vad ska ni göra?
PS. Sanna med bloggen Veckans middag lägger varje vecka ut en veckomatsedel. Veckan som var valde hon rätter från andra bloggare och en av dagarna fick min tomatsås äran att vara med som tips. Kul! Nu har den här veckan nästan passerat men kika gärna in hos henne om du vill ha idéer till nästa veckas middagar. Ha en härlig hösthelg!

4 Comments:

Blogger Camilla Alvén said...

Förhoppningsvis blir det en skogspromenad i helgen eller kanske en promenad längs med stranden, vi får se hur vädret blir.
Ha en skön helg
Kram

12:48 PM  
Blogger Åsa said...

Javisst är det fint nu. Höstfärgerna börjar ta över nu och jag hoppas på sol snart igen så det får gnistra och lysa av alla gula löv. Här är fortfarande alldeles ljummet och det blommar i min odlingslott :) Härliga höstdagar.

Ha en riktigt fin och skön helg! Kramar
/åsa

9:15 PM  
Anonymous josefina said...

grattis till tomatsåsen! :)

7:39 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

Camillas Foto: Åh, du har härliga stränder att promenera på...Det låter mysigt!

Åsa: Det är otroligt vackert nu. Vad kul att du fortfarande har en blommande odlingslott - det blir så tomt när allt vissnar.

josefina: Tack, tack! Det är alltid kul när andra gillar det man gör.

9:16 AM  

Post a Comment

<< Home