Tuesday, June 08, 2010

Sommarlov!



Skolavslutning och sommarlov på gång. Blommor, sång och en härlig tid framför oss. Under sommaren brukar jag ta lite paus från bloggen eller i alla fall bara göra enstaka inlägg. Nu känns det som om det har varit rätt mycket paus en lång period här hos mig. Det har inte varit meningen men min tid har inte räckt till. Jag är otroligt tacksam för att ni ändå tittar in här och lämnar spår. För det är kontakten med er som gör bloggandet så roligt. Nu misstänker jag att jag inte kommer sitta vid datorn särskilt mycket den här sommaren heller, så ni får stå ut med att det bara blir enstaka inlägg ibland. Så får jag fundera lite på vad som ska hända med Nässelblomman längre fram. Jättetack för ert tålamod!

8 Comments:

Blogger Annika Christensen said...

Hoppas du får en trevlig sommar.
Samma här när det gäller bloggen får se hur länge jag håller på.
Ha det gott
Annika

11:31 PM  
Blogger Erica said...

Det är värt att vänta på dina bilder och dina berättelser. Lägg inte ner din blogg Eva! Ha det så skönt som du kan! // Erica :-D

11:44 PM  
Blogger Lusthuset said...

Den som väntar på något gott....osv, ja du vet. Så är det nog för de flesta att tiden inte räcker och om vädret är vackert (peppar, peppar) så vill man ju inte sitta inne vid datorn. Hoppas att du får en underbar skön sommar, med sill och potatis, jordgubbar och allt annat gott. Kram..Vi hörs!

11:05 AM  
Anonymous tina said...

Jag önskar dig en fin sommar. Kram

2:54 PM  
Anonymous Josefina said...

Japp, nu är det sommarlov - skolavslutningen idag är avklarad. Ute är det iskallt - en rejäl jacka är vad som gäller! Ingen sol och ingen blå himmel. Men jag antar att det kommer - rätt som det är är det alldeles för varmt. ;) Ha en skön sommar!!! :)

12:29 PM  
Blogger Camilla Alvén said...

Önskar dig en underbar sommar och hoppas så klart att du kommer tillbaka till hösten.
Stor kram

10:13 AM  
Blogger Åsa said...

Oh nejdå, inte lägga ner Eva! Lite sommarlov skulle vi alla behöva och vi är bara ett klick bort här ute i cyberrymden :-)

Jag har praktiserat nu i tre månader och jösses vad jag inte har hunnit med en massa jag är van att göra annars. Och jag som inte ens har barn eller annan familj att tänka på heller :/

Hoppas verkligen du får njuta av sommaren i år på alla sätt och vis!
Kramar och på återseende :D
/åsa

9:01 PM  
Anonymous giardinofiorito said...

Un fiore piccolo e tenerissimo il "non ti scordar di me" (myosotis). Belle foto!

10:06 PM  

Post a Comment

<< Home