Thursday, January 11, 2007

Nässlor och choklad

Nytt år och nya ambitioner. Inte minst när det gäller hälsan. Aldrig är gym- och jympalokalerna så välbesökta som i januari. De flesta tidningar lockar med bantningsmenyer, GI-mat och hälsotips. Och visst är det rätt tidpunkt att göra nystart, många längtar efter fräsch mat efter julhelgens överdåd och det är skönt att bli mer aktiv om julen gått i lugnets tecken. Bäst är förstås om vi hittar en naturlig balans som räcker längre än några veckor. Mycket nässlor, men också en och annan chokladbit. Då tror jag att både kropp och själ mår bra!

4 Comments:

Blogger Ilva said...

Just så! Men när skall du börja lägga ut bilder? Jag minns nog att den du skickade mig för Cyberkocken var finfin!

1:59 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

Ilva: Jag hade tänkt koncentrera mig på det under julhelgen, men barnen, släktingar och andra roliga aktiviteter tog över totalt. Har tagit några bilder som jag tänkt lägga in, men jag har inte lyckats förstå hur jag går vidare. Måste jag först skicka bilderna till någon bildsajt?

2:18 PM  
Blogger Ilva said...

nej! Du kan använda dig av blogger! Nar du skriver inlägget så finns det en liten icon på toolbaren (hemskt va?) som ser ut som ett foto, klicka på den och där sa bläddrar du fram din bild där den nu ligger i din dator och så laddar du upp den. Otroligt enkelt! Förstod du nåt?

11:06 AM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

Tack snälla Ilva. Jag ska försöka hitta den. Trodde från början att det var ungefär så enkelt, men kanske är det något skumt med min dator som gör att jag inte får upp toolbaren. Men jag ska leta ordentligt. Tack för tipset!

12:09 PM  

Post a Comment

<< Home