Thursday, November 08, 2007

Lördagsgodis


kanelbullar
Originally uploaded by nässelblom & choklad
Hos Brazilian Linda är det åter dags för Lördagsgodis. Temat är bullar, något som ligger de flesta varmt om hjärtat. För vem kan motstå doften av nybakat, kanske kanel och snart saffran. Linda önskade sig även nya idéer till bullar, vilket lät som en kul utmaning. Tyvärr har jag inte hunnit komma igång med mer nyskapande projekt inom området uitan delar med mig av klassiska favoriter. För mig är kanel och kardemumma oemotståndliga smaker, så här finns förstås Kanelbullar. Ett annat lite smörigare men väldigt gott tips är Rimbobullar. Titta gärna in hos Linda för att se vad andra bullbakare har att bjuda på.

7 Comments:

Blogger Lillie plein damour said...

Kanelbullar, det är ju sâ otroligt gott.
Jag har inte ens försökt att fâ igâng ett bullbak än!
Helgerna gâr sâ snabbt för att inte tala om veckorn.
Ha en fin helg.

11:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ser smarrigt ut...
Pojken

4:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

Rimbobullar är väldigt gott. Min mamma bakar alltid det till midsommar (och ibland annars också) Jag gjorde det för ett tag sdan och har faktiskt en påse i frysen kom jag på nu.

10:17 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

lillie lámour: precis så är det, både helgerna och veckorna går för fort. Här i Sverige blir det mörkt så tidigt nu, så är det som om dagarna är ännu kortare. När man väl bakar är det mysigt, men det krävs en del tid till jäsningen.

pojken: ja, nybakade bullar är jättegoda!

kersti: då får du plocka fram dem och äta rimbobullar, utan att ens behöva baka.

8:10 PM  
Blogger pudelflicka said...

Hej igen, i dag skall jag baka världens godaste knäckebröd. Kan inte leva utan det.
Hedvig

9:51 AM  
Blogger pudelflicka said...

Tack för din trevliga kommentar på min blogg. Det är roligt att ha startat upp bloggen. I morgon lägger jag upp bild på mina knäckebröd.
Hedvig

2:56 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

pudelflickan: tack själv för dina kommentarer. Jag hade tänkt fråga om du inte ska lägga ut ditt knäckebröd. Då ska jag absolut titta in hos dig i morgon! /Eva

3:21 PM  

Post a Comment

<< Home