Friday, May 11, 2007

Nu blommar träden



Originally uploaded by nässelblom & choklad.
Hinner inte skriva något recept idag. Jag har alldeles för mycket jobb att göra. Trots det försöker jag hinna promenera lite, njuta av alla dofter och allt som växer. Så idag säger jag bara: promenera mera!

6 Comments:

Blogger Ilva said...

Jaa, man borde vara ute hela tiden egentligen men inte blir det så o så plötsligt så är det vinter igen!

7:19 AM  
Blogger Åsa said...

Ja det går ju så fort nu när allt börjar spricka och veckla ut sig. Jag var ute på lång cykeltur igår kväll. Mycket dofter och fågelsång :) Tyvärr inga bra bilder då regntunga moln prydde himlen. Ska ut på nytt försök idag och hoppas på en eller annan solglimt.

1:03 PM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

Ilva: Jag vill vara ute massor; titta, bara vara och samla örter för att torka till mitt vinterapotek. Du har i alla fall en väldigt kort vinter, eller hur.

åsa: cykeltur låter härligt. Och det är sant, det är inte bara att se sig omkring, luften är verkligen fylld av dofter och ljud.

1:55 PM  
Blogger lumumma said...

Japp, ska helt klart ut på långpromenad idag! ;)

1:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det är inte lätt att hinna med allt man vill göra just nu...men en långpromenad är aldrig fel! Med en korg till örterna i den ena handen och kameran i den andra :=)
Kram

8:29 AM  
Blogger Nässelblom och choklad said...

lumumma & clara: promenader är suveräna, allra helst när omgivningen är vacker. En korg för örter och en kamera låter som perfekta sällskap. Sen får tankarna flyga fritt......

9:53 AM  

Post a Comment

<< Home